Case

Baan Machines

Uitdaging

Het familiebedrijf levert een grote diversiteit aan producten aan klanten in binnen- en buitenland. De website moest meertalig zijn en de producten gestructureerd en goed bereikbaar een plek geven. Tevens moest het kleurenschema van de bestaande huisstijl worden overgenomen in de nieuwe huisstijl.

Homepage Baan Machines.

Oplossing

De website maakt gebruik van het opensource CMS WordPress. Tevens is er een plugin geïnstalleerd die meertaligheid mogelijk maakt. Op de homepage worden de belangrijke producten en productgroepen onder de aandacht gebracht door middel van een slideshow.

Logo Baan Machines.

Meerdere talen, één website

Met klanten in binnen- en buitenland was het aanbieden van de website in meerdere talen een must. Voorheen was de website gescheiden over een .nl en een .com domeinnaam. Dit was verwarrend en onhandig in het onderhoud. Doordat er in de nieuwe website gebruik is gemaakt van WordPress en de WPML plugin is er door de bezoeker binnen één website om te schakelen tussen verschillende talen. Tevens is de taak van de websitebeheerder vergemakkelijkt doordat het onderhoud van de verschillende taalversies op één plek is samengebracht.