Case

Ganzenbord

Ganzenbord in een nieuw jasje

Een creatieve vorm van marketing, maar toch ook gewoon leuk en uniek om te hebben en te verhuren. Dat is de basis van het idee voor een ganzenhoeden.nl ganzenbord. Speaking Visuals stond voor de uitdaging om de kenmerkende illustraties van de ganzenhoeder in te passen in het traditionele ganzenbord. Het ganzenbord moest uniek worden in ontwerp, maar toch rekening houden met de bekende ganzenbord spelregels.

Ganzenbord met illustraties van de ganzenhoeder.

Illustraties

Verschillende illustraties konden rechtstreeks worden hergebruikt. Voor sommige spelvlakjes zijn nieuwe elementen ontworpen. Zo zijn er nieuwe illustraties gemaakt voor de brug, het doolhof, de herberg, de dobbelstenen, de gevangenis, de dood en de waterput. Het ontwerp is opgemaakt in Adobe Illustrator, waardoor het op een groot zeil kan worden gedrukt. Zo kan het ontwerp ook worden gebruikt voor het spelen van levend ganzenbord.

Doolhof veld op het ganzenbord.

Creatieve marketing

Het merk ganzenhoeden.nl is de afgelopen jaren flink gegroeid. Hierbij zijn de door Speaking Visuals ontworpen illustraties kenmerkend geworden voor alle vormen van marketing. Zo is er een auto mee bedrukt, zijn er Facebook banners mee gemaakt en zijn ze volop aanwezig op de website van de ganzenhoeder. Sinds kort zijn de illustraties dus zelfs te bewonderen op het te huren ganzenhoeden.nl ganzenbord!

Waterput veld op het ganzenbord.

Te koop en te huur

Het ganzenbord is nu als spelzeil, in de afmetingen 240cm bij 360cm of 360cm bij 540cm, te koop en te huur via ganzenhoeden.nl! Het is een uniek gezelschapsspel geworden voor bedrijfsfeestjes, verjaardagsfeesten en ander soort partijen.