Case

IRIS Corporate Finance

Website groeit mee

IRIS Corporate Finance is al lang een relatie van Speaking Visuals. Wij hebben het bedrijf zien uitgroeien tot een zeer volwassen en professionele organisatie.

In 2010 zijn we gestart en zo snel mogelijk online gegaan. Er was besloten de website simpel maar informatief te houden. Er werd een website ontwikkeld zonder Content Management Systeem.

Bijna een jaar later was het bedrijf flink gegroeid, succesvol en werd de roep naar meer functionaliteit groter. Er werd besloten om de techniek achter de website aan te passen, maar het ontwerp van de website hetzelfde te houden. Het toegankelijke opensource CMS WordPress werd ingezet als nieuw kloppend hart van de website. Hiermee kwam er naast toegankelijk beheer van de website ook een nieuwssysteem ter beschikking. Verdere toename van functionaliteiten is met deze stap tevens een stuk gemakkelijker geworden.

Homepage IRIS Corporate Finance

Meertalig

De website is in het Nederlands en Engels te bekijken. Met behulp van een gebruiksvriendelijke vertaalmodule is het toevoegen van een extra taal gemakkelijk te bewerkstelligen.

Een uitgelichte referentie.

Responsive

Door de komst van de smartphone en het explosief toegenomen gebruik van mobiel internet is het belang van een website die geschikt is voor voor gebruik op verschillende apparaten enorm gegroeid. Smartphones, tablets, maar ook de normale computer moet de bezoeker een optimale gebruikservaring geven op uw website. De website van IRIS Corporate Finance is responsive.

Een overzicht van referenties.