Case

Studio LAQUE

Uitdaging

Studio LAQUE, een beginnende nagelstudio in Reeuwijk, kwam met het verzoek om een stijlvol, sterk logo te ontwerpen en website met luxe uitstraling te ontwikkelen. Het logo moest bestaan uit een herkenbaar icoon en tekst in een klassiek lettertype. De website moest simpel, informatief, maar aantrekkelijk worden. Naast contactinformatie en openingstijden, moest ook het product waarmee gewerkt wordt een belangrijke plek innemen op de website.

Homepage van Studio Laque.

Oplossing

In het logo staat het icoon bestaande uit de letters ‘S’ en ‘L’ centraal. Het logo en de website zijn zwart met wit, waardoor de kleuren van de CND Shellac producten de website haar kleur geven. Door gebruik te maken van leuke details en interessante technieken in combinatie met een cleane uitstraling is de website duidelijk én verrassend. Zo veranderen de hartjes onder de paginatitels om de paar seconden subtiel van kleur.

Logo van Studio Laque.

One page website

De ontwikkelde website is een zogenaamde ‘one page website’ of ‘single page website’. Dit houdt in dat de gehele website bestaat uit één (lange) pagina, die door middel van een interessante navigatietechniek kan worden doorlopen. Na het klikken op een menulink scrolt de pagina naar het gedeelte waar de desbetreffende informatie staat. Het geeft een leuk visueel effect en zorgt er voor dat het onderhouden van de website relatief gemakkelijk is.