donderdag 2 april 2015

Het grootste beachvolleybaltoernooi ooit!

minder dan 1 minuut

Met meer dan 3000 deelnemers aan een beachvolleybaltoernooi meedoen. Dat is het doel van de wereldrecordpoging die gehouden zal worden tijdens het WK Beachvolleybal. Onderdeel uitmaken van een wereldrecord? Dat kan! Speaking Visuals heeft de website www.wereldrecordbeachvolleybal.nl ontwikkeld, waar deelnemers zich kunnen inschrijven voor dit toernooi.

Tijdens de WK Beachvolleybal wordt op zaterdag 27 juni het grootste beachvolleybaltoernooi ooit georganiseerd. Om het huidige record van 1610 deelnemers te overtreffen, worden vanaf the Hague Beach Stadium op het strand van Scheveningen meer dan 300 beachvolleybalvelden uitgezet. Duizenden liefhebbers krijgen zo de ruimte om te beachvolleyballen en onderdeel uit te maken van de Guinness World of Recordspoging!

Geïntegreerd in website beachvolley.nl

Speaking Visuals heeft de wereldrecordwebsite geïntegreerd in de website van de grootste organisator van amateur beachvolleybaltoernooien in Nederland: het Beachvolleyball Circuit. Hierdoor is het beheer van de inschrijvingen gemakkelijk en worden de duizenden beachvolleyballers die al eens mee hebben gedaan met een toernooi van het Beachvolleyball Circuit in staat gesteld om met hun bestaande gegevens in te loggen en af te rekenen.

Binnen- én buitenland

Het grootste beachvolleybaltoernooi ooit vindt plaats tijdens het wereldkampioenschap Beachvolleybal. Met toeschouwers van over heel de wereld is het van belang dat ook niet Nederlands sprekenden zich kunnen inschrijven. De website is beschikbaar gemaakt in het Nederlands en Engels, waardoor ook deze mensen kunnen deelnemen aan de officiële wereldrecordpoging.