Over

Visie

De eindgebruiker staat centraal

De klant is koning, maar de eindgebruiker – uw doelgroep – is keizer. Wij ontwerpen en ontwikkelen websites waarbij we uitgaan van de behoeften en verwachtingen van de eindgebruiker. We geven u advies om uw ideeën te vertalen naar deze behoeften en komen samen tot een eindproduct waar u én uw doelgroep enthousiast van wordt.

Meedenken en creatieve vrijheden benutten

Wij denken met u mee en gaan discussies niet uit de weg wanneer we hiermee tot een beter eindproduct kunnen komen. Met de nodige creatieve vrijheid die u ons geeft helpen we u direct, maar ook de komende jaren, vooruit.

Pro-actief en betrokken

Ook nadat uw website online is blijven we betrokken om uw bedrijf vooruit te helpen. Indien we schadelijke problemen tegenkomen zullen wij deze direct proberen te verhelpen.

Aanpak

Wij gaan in goed overleg, maar met de nodige creatieve vrijheid te werk. De basis van uw project wordt gevormd door onderzoek, planning en conceptualisering. Uw project krijgt zijn tastbare vorm tijdens de ontwikkeling en realisatie fase. Optimalisatie, betrokken nazorg en beheer maken uw project een blijvend succes.

  1. Onderzoek
  2. Planning
  3. Conceptualisering
  4. Ontwikkeling en realisatie
  5. Optimalisatie
  6. Nazorg en beheer