Online Marketing

Social Media Marketing

Social media zijn niet meer weg te denken in ons dagelijks leven. Facebook, Twitter, Hyves, YouTube, LinkedIn. We gebruiken ze allemaal. Met behulp van social media is het mogelijk een dialoog aan te gaan met grote groepen consumenten, zonder dat dit grote budgetten vereist.

Speaking Visuals kan u helpen om social media op een effectieve manier in te zetten. Naast het opzetten en customizen van social media-accounts kunnen wij een adviesrol op ons nemen. Wij praten u bij hoe u het maximale uit de social media kunt halen.

Opzetten en Customizen

Wij kunnen u helpen met het opzetten, instellen en customizen van accounts van verschillende sociale media. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw Twitterpagina voorzien van uw huisstijl door het kleurenschema aan te passen, uw logo toe te voegen en een achtergrondafbeelding te plaatsen.

Integratie in uw website

Wij kunnen ervoor zorgen dat inhoud die u plaatst via uw social media automatisch op uw website verschijnt en omgekeerd. Ook is het mogelijk om uw websitebezoekers via zogenaamde Like en Share functionaliteit de mogelijkheid te geven om inhoud op uw website te delen met anderen.

Zoekmachine Marketing

Zoekmachine marketing is de verzamelnaam voor het geheel aan activiteiten die worden verricht om uw website hoger in zoekmachines terug te vinden. Het bestaat uit zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine advertising (SEA).

Zoekmachine Optimalisatie

Uw website moet natuurlijk goed vindbaar zijn. Speaking Visuals zal er alles aan doen om uw website te optimaliseren voor zoekmachines als Google. Door deze SEO zal uw website op een natuurlijke manier hoger in de zoekresultaten van Google terecht komen.

Zoekmachine Advertising

SEA is een manier om (tegen betaling) hoger in zoekresultaten terecht te komen. Speaking Visuals kan u helpen bij het inschakelen van Google AdWords. Wanneer er gezocht wordt op voorafbepaalde termen zal uw website hoger in de zoekresultaten van Google verschijnen.